kop hoognb

Over Mij
 

Ik ben Nicole Rutten, mmh! Mijn naam beperkt mijn ZIJN.
Oké, het is mijn naam, mij in dit leven gegeven en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Ik ben een moeder met 2 volwassen dochters.
In 2012 had ik mijn vaste baan opgezegd om meer energie in mijn bedrijf LCP Life Coach Plus te kunnen gaan steken. Dat was net in de periode van de crisis dat mensen zaten te springen om werk. Op dat moment had ik nauwelijks inkomen vanuit mijn bedrijf. Het was een hele spannende tijd. Om toch te kunnen blijven wonen waar ik woonde en voor mijn kinderen te kunnen blijven zorgen ging ik naast mijn bedrijf als huishoudelijk hulp werken. Dit was voor mij een ideale combi om mijzelf persoonlijk verder te ontwikkelen. En mezelf op alle vlakken, privé en werk te zien groeien!

Ik heb gedurende mijn leven Reiki, NLP-practioner, Jaartraining Vivofonto, Familie-opstellingen, Metamorfose Massage en meerdere cursussen/workshops gevolgd.

Wat ik ook ontdekte is dat ieder mens zijn/haar eigen pad te bewandelen heeft, ik kan daar een stukje in ondersteunen of een stukje helderheid brengen. De keuzes die we maken, die verantwoordelijkheid is toch echt van onszelf!

Durf je eigen weg te gaan, durf jezelf te zijn en te laten zien.
Ten alle tijden natuurlijk met respect voor jezelf EN de ander.

Ik ontwikkelde door de weg die ik gegaan ben meer Zachtheid en Liefde voor mijzelf.
Dit zorgde ervoor dat ik ook liever en zachter werd voor de ander.
Ook hierbij mijn eigen grenzen aangeven hoort erbij.
 
Dit alles bij elkaar wil ik graag ook aan anderen doorgeven, dit tijdens mijn verschillende workshops en in mijn privé-consulten.

Zodat we samen die liefdevolle wereld kunnen gaan creëren waar we mijn inziens allemaal behoefte aan hebben.

Lieve groetjes
Nicole Rutten