kop hoognb

Klank/Healing sessie Nuenen door Nicole Rutten

Ruimte van Krystal
Vrijdag: 2020.
Tijdstip: 20:00-21:30 
Bijdrage: €22,- p.p.
Locatie: Zuiderklamp 111,
                5672 H.B. Nuenen.

                                        

Tijdens een klank/healing sessie maak ik gebruik van klankschalen, windgongen, grote gong, trommel, rainstick, mijn stem etc. etc.
Het kan ook zijn dat ik gedurende de sessie je even aanraak. (Dit geef ik voor de sessie altijd even aan, zodat mensen die dat liever niet willen het aan kunnen geven.)
Ik start altijd met de trommel, deze klank komt overeen met het 1ste chakra, ik loop door de ruimte en kom met de trommel langs zodat je ook het verschil kan ervaren-voelen van dichtbij het lichaam en verder weg. Daarna ga ik verder met de klankschalen eerst de verdere chakra’s af t/m chakra 7. Het kan zijn dat ik toch intuïtief even voor iets anders kies..

Omdat je lichaam uit +/- 60-70% uit water bestaat kun je jezelf voorstellen dat klanken er invloed op hebben. Je lichaamscellen worden letterlijk in trilling gebracht. Waardoor er afvalstoffen los kunnen trillen en door naderhand goed water te drinken, afgevoerd worden. Klanken werken rustgevend en ontspannend. Het vertraagd je denken. Laat je dus heerlijk meenemen door de betovering van de klanken, in een sfeer van licht en liefde. Het kan ook zijn dat de klanken je mee op reis nemen. Laat gebeuren en ieder heeft zijn/haar eigen ervaringen, dat is helemaal oké! Het kan ook zijn dat je de klank/healingsessie met een bepaalde intentie in wilt zetten. Voel je vrij om het te delen of heerlijk bij jezelf te houden.
Kom ontspannen en genieten.

Het is de bedoeling dat je heerlijk relaxed gaat liggen op een heerlijke dikke matras, je hoeft even helemaal niets. Als het prettig voor je voelt met je ogen gesloten. Zorg daarvoor dat  je gemakkelijk zittende kleding aan hebt en neem evtl. Een slaapzak/dekentje/kussentje mee zodat je zo comfortabel mogelijk kan gaan liggen. 
Let op speciaal bij de Heremiet hebben ze heerlijk dikke matrassen.


Aanmelden bij: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een app naar Nicole Rutten 06-14760242